Széchenyi 2020 logo

Hangosítás

Mi a minőség mellett tettük le a voksunkat, és reméljük, ez hosszútávon megtérül

Nálunk a minőségi hangosítást kedvező áron megkapja

Rendezvényeken, előadásokon, kiállításokon, esküvőkön és még megszámlálhatatlan esetben szükség lehet zene, beszéd vagy hangszerek kihangosítására. Eszközparkunk a legjobbak közé sorolt RCF, Dynacord, EAW, Elekrtovoice, Pioneer, Shure, Sennheiser, Audix, Powesoft, QSC, Allen@Heat, Soundcraft, termékekből áll. Évről évre lehetőségeinkhez képest fejlesztjük felszerelésünket a kor elvárásainak és ügyfeleink igényeinek megfelelően.

Hangtechnika

 • RCF HDL 28a Linearray hangrendszer
 • EAW LIVE hangrendszer
 • Dynacord XA2 hangrendszer
 • ElectroVoice aktív és passzív monitorok
 • Dynacord, Powersoft, Powercube, QSC végfokok
 • Dynacord, EAW digitális hangprocesszorok
 • Allen&Heat SQ6, Soundcraft zenekari keverők digitális boxokkal
 • Pioneer CDJ 2000Nexus, Pioneer CDJ 850 DJ CD lejátszók
 • Poineer DJM 900Nexus keverők
 • Audix, Shure, Sennheiser, Rode mikrofonok
 • Köning&Mayer állványok
 • Klotz, Cordial kábelek, Neutrik csatlakozók
 • Sony Full HD kamerák, Roland digitális videomixer

Rendezvények alkalmával vállaljuk a fellépők technikai igényeinek megbeszélését,
Önnek erre se legyen gondja!

Színpad

Színpadrendszereink acélszerkezetű, valamint aluprofilos EVO STAGE és GUIL platformokból állnak. TÜV minősített színpadjaink rendkívül teherbírók, 1000Kg/m2 függőleges terhelést is elbír! Legnagyobb néptánc produkció alatt sem mozog. Magassága 80cm-től 140cm-ig folyamatosan állítható, így egyenetlen talajon is stabilan megépíthető. Az elemek tetszőlegesen variálhatók, így bármilyen alakzat kirakható belőle, pl.: kifutó vagy akár lelátó.
A színpad szemben lévő oldalára takaróvászont teszünk a szebb színpadkép érdekében! A feljárólépcső helye tetszőlegesen meghatározható. Kérhető külön hangfalállással is, így a hasznos színpadméret nagyobb. Az előírásoknak megfelelően körben 3 oldalán, a lépcső egyik oldalán korláttal védett. Táncos produkciók esetén gumiszőnyeggel (táncszőnyeggel) borítjuk, így növelve a csúszásmentességet.

Rendezvényszervezők részére megküldjük a színpad hivatalos dokumentumait, amit a rendezvény engedélyeztetése során mellékelni kell!

Színpadfedés

2019-ben vásároltunk egy alumíniumszerkezetű, 10m x 8m x 7.5m EVO TRUS színpadfedést, ami annyira bevált, hogy 2020-ban pályázati támogatásnak köszönhetően egy újabbat szereztünk be. Így már 2db egyforma, 40cm tartógerendából álló nagy teherbírású fedéssel rendelkezünk. A traverzrendszerek alkalmasak nagyobb tartószerkezetek, konzolok kialakítására is. Több, egy időben megrendezendő esemény alkalmával partnercégeinktől további fedéseket is tudunk biztosítani.

Köszönetet szeretnék mondani a Borsod-Torna-Gömör Egyesületnek a pályázati lehetőségért!

Skystudio eszközbeszerzés pályázat

Videotechnika

Manapság elengedhetetlen nagy létszámú rendezvényeken a videótechnika alkalmazása. LED falak, kivetítők, vagy online adások, közvetítések nélkülözhetetlen kellékei ezek. Full HD kameráinkkal, helyszíni videókeveréssel, rögzítéssel, vagy akár utómunkával is állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Vállalunk családi események, céges reklámfilmek, önkormányzati testületi ülésekről videófelvétel készítését, rendezvényeken LED falak, kivetítők számára videojel biztosítását is.

Sajóbábony Szabadságkoncert LED fal

Sajóbábony
Szabadságkoncert LED fal

Sajóbábony Ismerős Arcok koncert LED fallal

Sajóbábony
Ismerős Arcok koncert LED fallal

Rendezvénysátor

2021 májusában érkezett meg az új rendezvénysátrunk. A sátor méretei: 10m x 20m x 3m. Tehát a szélessége 10m, hossza 5m-ként bővíthető. A biztonságosan megépíthető legkisebb méret: 10m x 10m. Így tehát 10m x 10m, 10m x 15m és 10m x 20m hosszban építhető. Oldalmagassága 3m, csúcsmagassága 4,7m. Alumíniumszerkezetű tűzbiztos ponyvával fedett. A váz teljesen öntartó szerkezet, csak a végein vannak középen lábak, így a teljes terület hasznosítható. Kislétszámú rendezvényekre kérhető színpaddal is, ennek köszönhetően a színpad és a nézőtér is fedett! Ponyvája bárhol nyitható. A sátor rögzítése 1m-es földszögekkel történik, ha ez nem megoldható, akkor betontömb, víztartály, vagy más megoldással rögzítjük. A sátorhoz fehér LED világítást adunk.

Sátrunkhoz padlózat is kérhető, ami tökéletesen illeszkedik a sátorhoz! A padlózat acél tartószerkezetből és fapadlózatból áll!
Opcionálisan rendelhető a sátorhoz ablakos (átlátszó) oldalponyva, színes hangulatvilágítás, csillár, szőnyegek, asztalok, székek, dekoráció, színpad, kis dobogó zenekarnak vagy akár hangosítás is.
A sátor padlózattal ideális választás esküvőre, egyházi eseményre, ünnepségekre, VIP sátornak, állófogadásra, vagy kiállítóteremnek is.

Köszönjük a Borsod-Torna-Gömör Egyesületnek a pályázati lehetőséget!

Skystudio eszközbeszerzés pályázat
Rendezvénysátor
Kapcsolat

Balogh Zsolt (Dj Bazso)


Telefon/Fax

+36 (20) 543 6873

E-mail
Cím

3704 Berente
Esze Tamás utca 21.