Get Adobe Flash player

Színpadfedés

 

Kis fedés:
Global Trus:

Nettó, azaz s lábak közötti mérete8m x6m. 6x8m-es színpad felé építhető alumíniumvázas, vízhatlan, tűzálló ponyvaborítású fedés. A tető 6,5m magasságig emelhető. Felépíthető már meglévő színpadhoz is. A hátsórész fekete textillel vagy légáteresztő ponyvával borított. A fedésre elhelyezhetőek a reklámtáblák , molinók, zászló és egyéb eszközök. PL: Vetítővászon, értékes tombola ajándékok, lufi, dekoráció, stb. Könnyen telepíthető, nagy szélnek is ellenálló fedés.

Érvényes szakhatósági engedéllyel rendelkezik!

 

 

Nagyfedés:
Litec:

10m x 8m belső méretű LITEC gyártmányú alumínium színpadfedés. A lábak közötti méret: 10m x 8m !Tetején vízhatlan és tűzálló ponyva. A tető 7m magasságig emelhető. Felépíthető már meglévő színpadhoz is. A hátsórész fekete textillel vagy légáteresztő ponyvával borított. A fedésre elhelyezhetőek a reklámtáblák és egyéb eszközök. PL: Vetítővászon, értékes tombola ajándékok, lufi, dekoráció, stb. Könnyen telepíthető, nagy szélnek is ellenálló fedés.  

Érvényes szakhatósági engedéllyel rendelkezik! 

      

 

A fedések felépíthető belső térre is, ahol univerzálisan használható bármilyen tartószerkezetnek. Kiállításokon standok építésére, discokban hangfal és lámpakonzolként is alkalmazható. Ettől nagyobb méretű fedés szükségessége esetén partnereink segítségével biztosítjuk ezt az Ön számára.