Get Adobe Flash player

DJ Képzés

 

DJ Képzés:
Képzéseinket a DJ szakma iránt kedvet érzőknek ajánljuk. Elsősorban azoknak, akik még kezdők, vagy ugyan már nem kezdők, de szeretnék csiszolni, bővíteni szakmai tudásukat, vagy olyan haladó DJ-knek, akiknek műszaki ismereteik hiányosak.djkepzes 3

Kétféle képzési lehetőséget kínálunk.  
1.    DJ tanfolyam:
2.    Warm up & road képzés


DJ tanfolyam

3+1 napos iskolarendszerű képzés. Napi 8 óra, negyedik nap éjszakai éles bevetéssel. A tanfolyam alatt a hallgatók megismerkednek a DJ szakma alapjaival, széleskörű szakmai, elméleti, műszaki, jogi, munkavédelmi ismereteket sajátíthatnak el. Gyakorlatorientált képzésünk alatt megyénkben ismert és elismert DJ-k tartanak előadást zeneelméleti, keveréstechnikai témákból. Minden nap zárásaként a hallgató egyénileg gyakorolhat az általa választott hazánkban elterjedt DJ eszközökön. A +1 nap valamelyik szórakozóhelyen buli közben élesben próbálhatják ki magukat a DJ tanoncok, megízlelve ezzel az igazi éjszakai életet. A tanfolyam végén a házi vizsgát követően oklevéllel jutalmazzuk a feltörekvő ifjúságot! A képzés nem OKJ-s képzés.

 

djkepzes 1
Warm up & road képzés

Kifejezetten gyakorlatorientált nem iskolarendszerű képzés. A hallgató 2-3 hónap alatt sajátíthatja el a tananyagot. Heti 1 alkalommal valamelyik aktuális rezidenciánkon buliról bulira jár velünk az ifjonc, így lesve el a lényeget, de természetesen szóbeli instrukciók alapján. A Skystudio által hangosított rendezvényeken lehetőség van a hang és fénytechnikai, színpadtechnikai alapok elsajátítására. Egy időben maximum 2 embert tudunk ilyen módon képezni. Ez a tanulási lehetőség sokkal mélyebb tudást, nagyobb gyakorlatot ad, mint a tanfolyam, de lényegesen hosszabb időt is vesz igénybe.

                                                     Jelentkezés: E-mailben, az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen.


Mire elegendő az így megszerzett tudás?djkepzes 2

Jelenleg sajnos nincs semmilyen szakképesítéshez kötve a DJ tevékenység. Ma mindenki kedvére diszkózhat, akár írott CD lemezekről (MAHASZ engedéllyel) akár egy szál laptoppal. Talán ennek köszönhető, hogy ez a régen oly nagy dicsnek örvendő szakma mára elcsépelt, „Kontár Olcsó János”-okkal teletűzdelt jelentősen alulfizetett divatszakma lett.

A mi képzéseink alatt alapos tudást szerezhető meg, ami elegendő a kezdéshez, hogy jó irányba induljon el az ifjú titán, tudja melyik DJ eszközt érdemes megvásárolnia, milyen módon képezze magát tovább, és hogy hogyan érvényesüljön.